неделя, 29 юли 2012 г.

Сирене със зеленчуци в гювече


Необходими продукти:

  • 100 гр. сирене
  • 4-5 печени чушки
  • 1/2 глава лук
  • 1 малък домат
  • 1 с.л. олио
  • 1 яйце
  • чубрица

Начин на приготвяне:

В гювечето се поставят нарязаните на кубчета чушки, рендосаният домат и нарязаният на полумесеци лук. Разбъркват се добре заедно с олиото. Поръсват се с натрошеното сирене и щипка чубрица. Готвят се на умерена температура (върху котлон) за 15 минути. Добавя се яйцето, поставя се капакът и котлонът се изключва. След 4-5 минути ястието е готово за консумация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар