Необходими продукти:
- 3 домата (600-700 гр.)
- 500 гр. гъби
- 400 гр. масло
- 50 гр. моцарела
- кашкавал
- сол
- черен пипер
- магданоз
- босилек (по желание)
Начин на приготвяне:
Издълбаваме доматите. Запържваме гъбите в маслото до зачервяване и прибавяме наситнената вътрешност от доматите. Варим докато водата от доматите се изпари. Сваляме от котлона и добавяме сол и черен пипер на вкус, заедно с нарязаната моцарела и магданоз. Разбъркваме добре и пълним доматите.Печем в предварително загрята на 200-220 градуса фурна за 25 минути. Поставяме върху всеки домат малко кашкавал и връщаме във фурната докато се разтопи кашкавала.
Консумира се топло.
Няма коментари:
Публикуване на коментар