Необходими продукти:
- 400-500 гр. пилешко месо
- 400-500 гр. лук (2 глави)
- 3-4 скилидки чесън
- 3 с.л. олио
- 2 с.л. соев сос
- 1 с.л. дижонска горчица
- сол
- черен пипер
Начин на приготвяне:
Нарязаното на кубчета месо, се разбърква със счуканият чесън. След това лукът се нарязва на полумесеци и се задушава в олиото, докато омекне. Ако е необходимо се добавя малко вода, за да не се стигне до запържване. Добавя се овкусеното пилешко и се задушава до побеляване на месо.
Добавя се соевият сос и горчицата, заедно с черният пипер и солта. Готвенето продължава още около 5 минути.
Няма коментари:
Публикуване на коментар