Необходими продукти:
- 130 гр. макарони
- 200 гр. гъби
- 1 глава лук
- 4-5 скилидки чесън
- 1/2 кубче гъбен бульон
- 1 с.л. олио
- 1 с.л. сос "Уорчестър"
- 1 с.л. соев сос
- сол
- черен пипер
Начин на приготвяне:
Сварените макарони се изплакват със студена вода. Нарязаните лук и чесън се задушават в олиото заедно с малко вода. Добавят се нарязаните гъби заедно с бульона. Задушават се под капак 3-4 минути, а след това докато се изпари течността. Зеленчуците се подправят със соев сос, сос "Уорчестър", черен пипер и сол на вкус. Разбърква се добре с пастата. Вкусно е както топло, така и студено.
Няма коментари:
Публикуване на коментар