Необходими продукти:
- 1 картоф (около 250 гр.)
- 1 глава лук (около 250 гр.)
- 1 патладжан (около 150 гр.)
- 1 червена чушка
- 1 зелена чушка
- 1-2 с.л. зехтин
- черен пипер
- бял пипер
- чубрица
- сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме лукът, чушките и обеленият картоф на едри кубчета. Посоляваме нарязаният също на едро, патладжан и го оставяме да се отцеди от горчивият сок. Изплакваме го и го смесваме с останалите зеленчуци. Поставяме всички продукти в плик за печене, който поставяме в предварително загрята на 180-200 градуса фурна. След 30 минути разкъсваме плика и запичаме ястието.
Няма коментари:
Публикуване на коментар