събота, 19 май 2012 г.

Макарони с гъби и сос "Уорчестър"


Необходими продукти:

  • 130 гр. макарони
  • 200 гр. гъби
  • 1 глава лук
  • 4-5 скилидки чесън
  • 1/2 кубче гъбен бульон
  • 1 с.л. олио
  • 1 с.л. сос "Уорчестър"
  • 1 с.л. соев сос
  • сол
  • черен пипер

Начин на приготвяне:

Сварените макарони се изплакват със студена вода. Нарязаните лук и чесън се задушават в олиото заедно с малко вода. Добавят се нарязаните гъби заедно с бульона. Задушават се под капак 3-4 минути, а след това докато се изпари течността. Зеленчуците се подправят със соев сос, сос "Уорчестър", черен пипер и сол на вкус. Разбърква се добре с пастата. Вкусно е както топло, така и студено.

Няма коментари:

Публикуване на коментар